Tóth György Strasszer galamb tenyésztő

Mindekit szeretettel üdvözlök a honlapmon,én a strasszer galamb tenyésztésével fogalkozom,azon belül a sárga és a vörös színnel.Remélem mindenkinek tetszeni fog a honlapom.Kellemes böngészést!

Saját galambomdsc_0708.jpg2013 :Tóth györgy

 

kep_020.jpgkep_012.jpg

 

 

Legyél Európa-bajnok, sárga galambok

Albert Berger Jr. lovaglás. pontszámok Lipcsében

Donaukurier a 2007/01/05 (MUE)

   

Az előadók ül a háttérben, a tenyésztő hozza magával a sárga Strasser galambok egyik siker a másik után. Albert Berger visszatért Lipcse lovaglás június egy európai Champion címet vissza.

A galambok mesteri. Legalább a zsűri találta a alakuló európai show-Németországban, a lipcsei vásáron. Albert Berger nyerte lovaglás júniusa Probfeld, Karlskron közösség, ország rizs Neuburg-Schrobenhausen, az egyik a hőn áhított európai címet. versenyen a sárga Strasser megkapta a Karl Korona Albert Berger Jr. lovaglás. címmel Európa-bajnok, az elismerést a nemzetközi zsűri a logikus folytatása a sikeres sorozat.Mivel a tenyésztők olyan szeretettel elfoglalt a sárga Strassern neki a siker biztos. Ő rendszeresen visszatér haza díjat. A versenyen Lipcsében, ő is elnyerte az európai győztes zenekar. A besorolás az Európa-bajnokságon van szükség, mert a gyűjtemény négy kijelölt állatok mindkét nem a verseny és a szín az azonos jellemzőkkel. A hat Strasser galambok sorakoznak sárga gekränzt volt méltatta a bírók, mint a galamb Champion. Számos versenyen a lovas Albert Berger Probfeld már megnyert. A galamb tenyésztő az ő madárház 40 csodálatos madarak, hogy a fajta Strasser sárga, amit fajták, az a zászlóshajója.Már 2000-ben nyert egy kiállításon Nürnbergben a sárga Strasser galambok a német bajnokságot. 2001-ben már sikerrel Lipcsében-ben ismét kikiáltották a német bajnok. 1976 óta tartozik a helyi egyesület Kleintierzüchter Ingolstadtban Zuchering, 1989 óta a speciális klub Strasser galambok, District 9 Donau-Lech.


"Rotfahl-kalapált Strasser" nemzeti becsület
galamb tenyésztő Georg Hauer megnyerte a Német Kupa harmadik alkalommal


"A béke rejlik erő", ez a mottója a galamb tenyésztő Georg Hauer

Mint galamb tenyésztő Georg Hauer a "Strasser" Champion show Schwäbisch Hall visszatért, ő volt a galambok ott újra. A csomagtartóban, de a tanúsítványt, a zászlóval és trófeák a különböző díjkiosztó. Kiemelkedő volt az ideje a német bajnok volt képes felvenni a harmadik alkalommal a Strasser galambok.

Szülővárosába, hogy Hauer már foglalkozott galambok 1972 óta. Először is, az állatok, és repül ki a hazai galamb. De aztán rájött, hogy szereti a fajta sorozat "Strasser" galambok. A fiatal Strasser rajongó George büszke volt, hogy az állatok már kifejlesztett különböző színű Beats lenyűgözött.

A galambok verseny Strasser származik "nyilvános galambok", és első említése 1875-ben a Cseh Köztársaságban. A tenyésztési irány volt, először át a tiszta hús galamb cél. Ez eredményezte a megjelenést, a nagy, terjedelmes és széles t ismertetjük. A "Strasser" írja le a galamb szakértő, mint a viszonylag rövid, és hagyja le. Az elmúlt évtizedek, minták és képek dolgoztak annak érdekében, hogy irányelveket kaptak. A legszembetűnőbb részleteket, amelyeket meg kell tartani, olvassa el a fej helyzetét, a szárny helyzetét és a gabona, a tollazat. A tollazat a "Strasser" megosztottak versenyeken.George Hauer úgy döntött, a színek csapás "úgy döntött, rotfahl-kalapált. Ezek a galambok jellemző a túlnyomórészt fehér tollazatú., A színek látható a fej, a szárnyak és a farok. Különösen a szárny jel a szín fajta a" kalapált "struktúra, amelynek tollak rozsda-barna foltos, szürke.

1977-től, Hauer már egészen szemben ez a hobbi, mint a galamb tenyésztő. A három fajta klub Bayer Bach, bürök és Moosthenning ő is aktív és sikeres tagja elismert. A házasság kezdett új életet Hofkirchen a galamb szakértő. Egy mosollyal az ajkán felesége Renate észre ma: "Csak a galambok költözött, majd csak férjhez."

 

A galambdúc, tudjuk, hogy a rendszer a Hauer kevés közös a gazdaságokban. A madárház számos jól karbantartott szobák, valóban kerti grill és tartott nagymértékben nyitott - még télen is. Az állatok szabadon mozoghatnak szerint a lehetőségeit is. A Strasser büszkék állatok, de a repülésre művészek. Ezért is szükséges, hogy az elhelyezés természetes, de eléggé biztosít védelmet a ragadozók a szárazföldön és a levegőben. 14 pár galamb elhelyezése figyelmesen. Található minden 6 2 tojás évente, Georg Hauer számít 60 kölykök 365 nap. Legyen jó ellátás a takarmányozási és a fürdő egy nagy része a siker.

Hogy javítsa a költési siker természetes csomó szakértelem a Plaunung és a végén a szerencse elengedhetetlen elemei a sikeres galamb tenyésztés. A Hofkirchener tenyésztők látogatott átlagosan három kiállítás egy évben. 1985 óta ő a 5. kerület déli Bajorország (egy kivétellel) mindegyike a legjobb fiatal állat. Ez azt mutatja, az ellenállás által támasztott Hauer'schen galamb tenyésztés. Mindezen évek, ő kapott két alkalommal a maximális pontszám 97, 7-szer, és elérte a 96 pontot.

 

Németország oszlik 14 kerületek és körülbelül 2000 termelők. Galambok voltak ebben az időben a 2291 a díjat "Strasser Champion" in Schwäbisch Hall értékelni és elnyerte.A fő speciális show-kategóriában "rotfahl kovácsolt" is Hauer után 2002-ben és 2003-ban, ezúttal ismét maguk döntsék el. A galamb elérte a maximális 97, a bírák és a stewardok igazolt a megjegyzés a kiváló tenyésztés. Mert ez a tétel volt a megfelelő elismerést. A nyertes galamb jelenik meg a naptárban a galamb tenyésztés egyesület.

 

Minden galamb tenyésztők, egy cím lenne az álom az életét. De amikor George Hauer kinyitja az ajtót, akkor világossá válik, hogy milyen sikeres az ácsok a Hofkirchen. Harminc megtiszteltetés lógó lemez szerelt óvatosan a bejárati falon, és a galamb tenyésztő elismeri: "Hamarosan lesz nincs több hely!" A csészék, korsók és ón tömeg egy vitrin célja, hogy saját és tanúságot sok sikert. Sok sikert, nem volt drága hímzett transzparensek, amelyek nem tárolnak a falon. Ez a "kebelén" saját mellkasát. Amikor kinyitja, a színes lángok szín látható.Több mint 50 eingeschlichtet zászlóval tiszta és megfelelően tárolt ismerni.

A következő kiállítás, amelyet látogatható White született Drezdában. De titokban Hauer várja a német bajnokság jobbra a küszöbön Straßkirchen 2010. A sikeres galamb tenyésztő hajlandó segíteni érdeklődő fiatalok és átadni néhány titkát a fiatalok. Van egy nagy aggodalomra ad okot, hogy neki: "Ha valaki érdeklődik, én segítek neked!"

 

 

ALSLEBEN
szakértő Strasser galambok

 
Henning Roth, Eyershäuser tenyésztők európai formátum, ez a helyi show Alsleben
 
  • Ő hordozza a kezét: az amatőr szakértő Henning Roth Eyershausen bemutatta a "Strasser" a közelmúltban Európában a fő különleges kiállítás sikeres volt.
    Fotó: Wolfgang Somieski
 

Galambok is lenyűgözte őt fiatalok. De a saját állatokat maradt a hobby galamb tenyésztők Henning Roth a Eyershausen az időben csak egy álom.

A lakás bérlete volt, inkább akadályozzák a hobby, bár később kellett engedélyt, hogy felajánl egy helyet a garázs tetején a galambokat. Még az ő barátja Henning Roth került foglalkozni galambok. De csak ő építette a házat Eyershausen az optimális beállítást a hobby kapott. 30 éve, most fut a saját galamb tenyésztés.

Több pár a különböző fajok, először próbált szerencsét tenyésztők. Szűkített Strasser galamb jött három színváltozatban. Az optimális verseny kikristályosodott neki a verseny, "Strasser Red" ki, ő hű marad a mai napig. A nyolc-tíz párra, megint új és egy kis szerencsével, díjat gyanús utód keletkezik.

Meg kell találni a galambok lakás két tenyésztési padlásokon és a kölyök sokk. Miután 2-3 hétig, azt mutatja, új élet. A sok fiatal állatok választotta ki, amelyek nem kromatikus aberrációt és a legjobb esélye a kiállításokon.

Különösen jó ételek sok vitamint fontos az állatok nőnek csodálatos példányai a vedlés az augusztus és túlélni is, mondja a tapasztalt tenyésztő. Fortélyok mindig szívesen - például kender, lenmag, köles, mák, ánizs vagy zsemlemorzsa. Galambok etetik naponta kétszer, Roth szerint. Az összeget kell azt mindig teljesen felemésztette, magyarázza.

Hennig de Roth nem csak az érintett a saját állatokkal, ő aktív országos különleges klub a Strasser Galamb Breeders 30 éve. Évente egyszer különböző helyszíneken Európában fő speciális show a Strasser galambok Németország helyette.

Ebben az évben ez a show-t rendezett a Reichertshofen Ingolstadt. Között kiállított állatok egész Európában 2555, négy esetben kapott öt galambok Roth látható kiváló áron. Mellett barátságok már fejlett országokat a tenyésztők, "az emberek örülnek minden show újra találkozunk."

A nagy helyi show 17 és 18 December Henning Roth bemutatja galambok mikor Kleintierzuchtverein Alsleben és környékén a sport és a puska klub. A kiállítóterem feldíszített sok galamb, csirke, kacsa, nyúl, sok fajta és színű felvételek újra kiadták. A helyi boltban-én nyílt meg szombat 14 óra, és látható a 18 órát. Vasárnap, az állatokat megcsodálható 10-17 óra.

 

Herbert Huber az ő Strasser galambjai

 
 
 
 

 

"Crazy Dog" Bartels tagja az első órában

Summer Village , a 11.03.2008
Kori Mitt sajtószolgálat
50 év Baromfi Club Summer Village: két alapító tag még ma is aktívak -   50 évvel ezelőtt ezen a napon a nyári falu baromfi klub felemelte a keresztség. Az aktív klubélet elment mégis. De ünneplik egyébként.

Csak tíz tagja van, néhány már nem is aktív, tartsa magas a 50 év öröksége az alapító az egyesület. "Már csak alig az őrült kutyák, mint én," mondja Hans Bartels (65) "Crazy Bird." - Valószínűleg azt jelentette, hogy pozitív módon! - Lehet, hogy még jobb. Mivel a Bartels az elnöke a Baromfi Szövetség nyári faluban, aki bizonyítani tudja, hogy a nap folyamán a 50. évfordulóját ma. Az első nap Hans Bartels. A 15 éves korában csatlakozott a klub, amely most irányítja óta 1996. A 78 éves Klaus Jaeger is egy másik alapító tagja ott maradt a mai napig. A nagy idők, de ki tudja, Hans Bartels, valószínűleg vége. Már nem nő minden tagja, akiknek száma egyébként már zsugorodott több mint a fele."Mivel nincs ellentétben a legtöbb fajta klub," mondta az elnök. Már 1994-ben, az egyik ezért nem hajt végre a saját show-már, de támogatja a szomszédok Harbke ha műsor folyamatban van. A 70-es és 80-as években is rendszeresen Egy egész napos kirándulás a gyerekekkel a nép áll. "Még akkor is, ez már egy nyári kiállítás," mondta Bartels, aki annak ellenére, hogy még mindig minden folytatja hobby szenvedéllyel emlékeztet. Ez fajták galambok (Strasser) és a csirke (fekete olaszok). Csapattársa még mindig azt akarja, hogy dob ki ebben az évben egy évforduló megünneplése, és akkor is díjazott a hűségüket Bartels.

 

Fotó: Hans Bartels ma: A büszkesége a 65-évesek a Strasser galambok már elnyerte számos díjat. 

 

Szöveg és fotó: Ronny Schoof - Népszava

 

Strasser galamb hoz "kiváló" haza

 

Pigeon tenyésztő Siegfried Stümer a Grabowhöfe volt a 20.  Ezúttal egy országos kiállításon.  [RS_CREDIT] Fotó: Wrase
Pigeon tenyésztő Siegfried Stümer a Grabowhöfe volt a 20. Ezúttal egy országos kiállításon. [RS_CREDIT] Fotó: Wrase
 
Munkatársaink 
Gerhard Wrase Ki a legszebb? És aki a legjobb hozzáállás? Az előnyök a baromfitenyésztők a Mecklenburg-Elő-Pomeránia látható. Sparow.Auf birtok Sparow Nemrég volt baromfi mondás. A National Association of faji baromfi Mecklenburg-Vorpommern eV volt 18 20November 20.Leistungsschau a fajta baromfit igazítva. 337 tenyésztés barátok, főleg a Mecklenburg-Vorpommern, hanem a Schleswig-Holstein, Brandenburg, Alsó-Szászország és Szász-Anhalt, bemutatott 2785 a legjobb pulyka, liba, kacsa, csirke, bantams és galambok a különböző versenyeken, a 38 bíró az értékelés és a látogatói számára korábban. A 2011-es év egy különleges év a nemzeti szövetség a fajta baromfit. Még a galambok verseny Rostock palackorrú delfinek az arca volt kimutatható. Kilenc termelők hozta képviselői a fajta, és lehetővé teszi a különleges kiállítás. A Rostock barna delfinek voltak, a harmincas években a 20. Században gyakorlatilag kihalt. 1959 óta ez az egyetlen elismert fajta baromfi, amelynek eredete Mecklenburg ismét tenyésztett tenyésztése néhány barátommal. A Rostock palackorrú delfin nevezték a Mezőgazdasági Kiállítás Mühlengeez az állat állapota Mecklenburg-Vorpommern-ben 2011. Henri Tews a Penkun, aki szolgált a 2000 eV kiállítási igazgatója Sparow következő Norbert Jarchow a Warener galambok fajta klub, becslések szerint értékeli a kiemelt állatok az egyik, hogy 20 National Association show volt a magas szinten. Amit az is alátámaszt díjátadó ünnepségen a legmagasabb 38 zenekar az országos szövetség kapott. Körülbelül 100 résztvevő gazdálkodók kap trófeát, és 65 nemzeti bajnokok is koronázták a különböző baromfi és baromfi fajták. És kiállítás igazgatójának Henri TEWS becsülte tenyésztés teljesítménye 19 kiállító a Müritzregion? "Nem kell a fényt a véka alá. Számos tenyésztés barátok is megtisztelte. Minden tenyésztő tudja, hogy az állatait értékelése után, hol áll, és mit kell levonni tenyésztés, "mondta. Siegfried Stümer a Grabowhöfe specializálódott galamb tenyésztési Strasser kék nélkül kötelező, és átvette a 20.Időt a National Show részben. "Eddig én mindig jön áron haza," mondta. De azért ragyogott az örömtől az arca, mint a bírák a Strasser Galamb "kiváló", a másik öt állat a "nagyon jó" Felülvizsgálat és megkapta a National Association zenekar ezt a sikert. Norbert Jarchow a Schwenzin van Juckltaube is A "Kiváló". Felesége Arnhild fajták a közösség Christopher Handy pomerániai liba. Ők vehettünk egy akciós áron. Christopher Handy adtak ki a csirkék is díjat két díjat. És Karl-Heinz Heuer a Vielist is arat 97 pont, szerzett egyik galambok és ezzel "Kiváló" eddig az egyik.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 66
Heti: 47
Havi: 1 193
Össz.: 677 304

Látogatottság növelés
Oldal: strasszer tenyésztök írásai
Tóth György Strasszer galamb tenyésztő - © 2008 - 2018 - strasszergalambok.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: pávagalamb - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »